el en fr de ru nl

Πολιτική Cookies & Προσωπικά Δεδομένα

+ -

Κράτηση online

Πολιτική Cookies & Προσωπικά Δεδομένα
Πολιτική Cookies & Προσωπικά Δεδομένα
Πολιτική Cookies & Προσωπικά Δεδομένα
Πολιτική Cookies & Προσωπικά Δεδομένα

Πολιτική Cookies & Προσωπικά Δεδομένα

\/

Πολιτική Cookies & Προσωπικά Δεδομένα

Πολιτική Απορρήτου

Η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των στοιχείων των επισκεπτών/χρηστών/μελών (εφ’ εξής: Χρήστες) από την ιστοσελίδα μας http://www.chromavillas.gr.

Για την απλή περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο, δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό στοιχείο του Χρήστη.

Τα στοιχεία που δίδονται από τους χρήστες κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού τηρούνται μόνο για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.

Cookies και διεύθυνση IP

Όταν επισκέπτεστε μία από τις ιστοσελίδες μας δέχεστε στον υπολογιστή σας ένα ή περισσότερα cookies. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο τοποθετείται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας με την οποία κάνετε περιήγηση στο διαδίκτυο.

Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι τα εξής:

1. Βασικά Cookies

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου κατά το μέρος που απαιτείται εγγραφή σε υπηρεσία (π.χ. ανάρτηση σχολίων). Χωρίς τη χρήση αυτών των cookies η υπηρεσία σχολίων της ιστοσελίδας μας http://www.chromavillas.gr δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει.

2. Cookies Ανάλυσης Απόδοσης

Χρησιμοποιούμε αυτούς τους τύπους cookies για την παρακολούθηση της απόδοσης των δικτυακών τόπων μας και το πώς οι χρήστες τους μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν. Αυτά τα cookies μας παρέχουν τις πληροφορίες που μας βοηθούν να παρέχουμε καλύτερα άρθρα και υπηρεσίες προς τους χρήστες. Επίσης μας βοηθούν να προσδιορίσουμε τους τομείς του διαδικτυακού μας τόπου που δεν λειτουργούν σωστά ή που χρειάζονται συντήρηση.

3. Λειτουργικά Cookies

Τα λειτουργικά cookies χρησιμοποιούνται για να θυμάται ο διαδικτυακός τόπος τις προτιμήσεις σας στις ιστοσελίδες μας. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το να θυμόμαστε την πόλη σας σε μια πρόγνωση του καιρού ή την αποθήκευση του username σας (όπου χρειάζεται) έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το καταχωρήσετε από την αρχή κατά την επιστροφή σας στο διαδικτυακό μας τόπο http://www.chromavillas.gr.

Εφόσον χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό μας τόπο http://www.chromavillas.gr συμφωνείτε ανεπιφύλακτα στην αποστολή των ως άνω αναφερομένων cookies στην συσκευή σας.

Μπορούμε επίσης να παρακολουθούμε τις διευθύνσεις IP. Μια διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που μπορεί να αναγνωρίσει την εταιρεία παροχής Internet (Internet Provider) και την χώρα προέλευσης του χρήστη. Η IP δεν μπορεί να παρέχει προσωπικές πληροφορίες.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ:  Πώς να ελέγξετε τη χρήση των cookies πέραν των παραπάνω επιλογών

Δεν είστε υποχρεωμένοι να δέχεστε cookies και ως εκ τούτου μπορείτε να τροποποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης (browser), έτσι ώστε να μην δέχεται cookies. Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να σερφάρετε στο διαδίκτυο όχι μόνο σας επιτρέπει να δείτε τα cookies που έχετε, αλλά και σας επιτρέπει να ελέγχετε τη χρήση τους.

Μπορείτε να τα ελέγχετε, επιτρέποντάς τα ή διαγράφοντας όλα ή κάποια από αυτά. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης ώστε να μην δέχεται cookies από κανένα διαδικτυακό τόπο. Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser έτσι ώστε να ζητάει την συγκατάθεσή σας πριν δεχτεί κάποιο cookie στην συσκευή σας. Αυτό σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των cookies, έχει όμως το μειονέκτημα της επιβράδυνσης της περιήγησής σας στο διαδίκτυο.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα ελέγχου των cookies. Έχετε την δυνατότητα μέσω του browser σας να επιλέξετε να μην λαμβάνετε cookies τρίτων μερών ή cookies συμπεριφορικής διαφήμισης. Σε μερικούς περιηγητές μπορείτε ακόμα και να αποκλείετε συγκεκριμένες εταιρείες από τις οποίες δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε cookie. 

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση Η ιστοσελίδα μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας http://www.chromavillas.gr.

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει το δίκτυο είναι τα ακόλουθα:

  • Διαφήμιση. Ο επισκέπτης / χρήστης που ενδιαφέρεται να διαφημιστεί στην ιστοσελίδα μας προκειμένου να λάβει όλες τις απαραίτητες γι' αυτό πληροφορίες θα πρέπει να συμπληρώσει στη σχετική αίτηση τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο /Επωνυμία Επιχείρησης - Διεύθυνση / Έδρα - Τηλέφωνο - Fax - E-mail - Όνομα Υπευθύνου - Πόλη - Χώρα . Η ιστοσελίδα μας δεν ευθύνεται για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοι σε αυτό κατά τις συναλλαγές τους με τους επισκέπτες / χρήστες των υπηρεσιών αυτών.
  • Συνδεσμοι σε άλλες σελίδες ("Δεσμοί"). Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται Η ιστοσελίδα μας για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.
  • IP Addresses. H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα μας αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

 

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για την επιχείρηση Χρ. Γεωργιαδης - Στ. Σαμαρας Ο.Ε. με την ιστοσελίδα www.chromavillas.gr. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και χρησιμοποιούμε πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα που δίνετε στον ιστότοπο μας. Περιγράφει επίσης τις επιλογές που έχετε αναφορικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να δείτε και να ενημερώσετε τα δεδομένα αυτά.

Ποιοί είμαστε

Υπεύθυνος επεξεργασίας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων κατά την έννοια του ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι:

Το κατάλυμα “Chroma Villas”

Εταιρική επωνυμία: Χρ. Γεωργιαδης - Στ. Σαμαρας Ο.Ε.

ΑΦΜ: 084178482

Υποκατάστημα: Υποκ/μα Κ.Γατζεα Δημου Νοτιου Πηλιου

Τηλέφωνο: +30 2423022030

Email:info@chromavillas.gr

Η Υποχρέωσή σας να μας ενημερώνετε για αλλαγές στα προσωπικά σας δεδομένα

Είναι σημαντικό τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς να είναι επικαιροποιημένα και ακριβή. Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε το συντομότερο δυνατόν για αλλαγές σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διαρκεί η συναλλακτική σας σχέση μαζί μας.

Ποια προσωπικά σας δεδομένα συλλέγουμε;

Ως προσωπικά δεδομένα ή πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα νοείται κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων») το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα. Τα δεδομένα αυτά δεν περιλαμβάνουν στοιχεία τα οποία είναι ανώνυμα.

Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε στο πλαίσιο της πραγματοποιήσης κάποιας κράτησης με εμάς, στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών μας προς εσάς πριν κατά τη διάρκεια και μετά τη διαμονή σας με εμάς. Επίσης, συλλέγουμε δεδομένα κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας και που μας παρέχετε μέσω της ιστοσελίδας μας. Τέλος, επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε ή δημιουργούμε με ίδια μέσα ή λαμβάνουμε από τρίτα μέρη.

Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: 

  • Στοιχεία ταυτοποίησης όπως: ονοματεπώνυμο, τίτλος, φύλο, όνομα χρήστη ή άλλο παρόμοιο αναγνωριστικό (π.χ. email).
  • Στοιχεία επικοινωνίας όπως: διεύθυνση κατοικίας (οδός, αριθμός, ταχυδρομικός κωδικός), διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σταθερό ή/και κινητό τηλέφωνο και λοιπές πληροφορίες επικοινωνίας.
  • Στοιχεία πληρωμής όπως: στοιχεία χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (τύπο κάρτας, αριθμό πιστωτικής κάρτας, όνομα που αναγράφεται στην κάρτα, ημερομηνία λήξης και κωδικό ασφαλείας)
  • Στοιχεία συναλλαγής όπως: στοιχεία σχετικά με τη διαμονή σας και την κράτηση σας, στοιχεία λογαριασμού όπως τραπεζικός λογαριασμός, όνομα δικαιούχου, IBAN, τραπεζικό ίδρυμα.
  • Στοιχεία επισκεπτών όπως: ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης, τυχόν ειδικά αιτήματα, παρατηρήσεις σχετικά με τις προτιμήσεις υπηρεσιών (περιλαμβανομένων προτιμήσεων δωματίου, παροχών ή άλλων υπηρεσιών που χρησιμοποιήθηκαν)
  • Τεχνικά στοιχεία όπως: συσκευή, διάρκεια παραμονής και περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (IP address), τύπο και έκδοση πρόσθετου προγράμματος περιήγησης, ζώνη ώρας και τοποθεσία, λειτουργικό σύστημα – πλατφόρμα και άλλες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία της συσκευής που χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.
  • Στοιχεία χρήσης, όπως: πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.
  • Στοιχεία μάρκετινγκ και επικοινωνίας μαζί σας: που περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη λήψη υλικού προωθητικών ενεργειών από εμάς και τρίτους και τις προτιμήσεις σας για την επικοινωνία σας με εμάς, εφόσον έχουμε τη σχετική σας συναίνεση, τη γνώμη σας σχετικά με τη διαμονή σας με εμάς. 

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα; 

Θα επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο όταν ο νόμος, μας το επιτρέπει. Γενικά, θα χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο: 

  • Σε περίπτωση που πρέπει να εκτελέσουμε τη σύμβαση που ετοιμαζόμαστε να συνάψουμε ή έχουμε ήδη συνάψει με εσάς.
  • Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο για τα έννομα συμφέροντά μας (ή τα συμφέροντα τρίτου) και τα συμφέροντά σας και τα θεμελιώδη δικαιώματα δεν υπερισχύουν αυτών των συμφερόντων.
  • Σε περίπτωση που πρέπει να συμμορφωθούμε προς μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση.
  • Όταν μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας να το κάνουμε.
  • Γενικά, δεν βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας ως έννομη βάση για την επεξεργασία δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα εκτός από τις περιπτώσεις κατά τις οποίες σας αποστέλλουμε ενημερώσεις προωθητικών ενεργειών ή όταν επεξεργαζόμαστε ειδικές κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιφυλάσσεστε του δικαιώματος να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την αποστολή ενημερώσεων προωθητικών ενεργειών ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην παρούσα. 

Η έννομη βάση και ο σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. 

Επιπλέον, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα στο πλαίσιο εκτέλεσης σύμβασης με εμάς ή πριν από αυτή:

  • Για την ταυτοποίηση και επαλήθευση των στοιχείων σας
  • Για την επεξεργασία, ολοκλήρωση και παροχή της κράτησής σας με εμάς (τηλεφωνικά, online ή μέσω email), για τη διαχείριση των πληρωμών και των λοιπών χρεώσεων.
  • Για την επικοινωνία είτε σε προσυμβατικό στάδιο είτε σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη συναλλακτική σας σχέση με την Εταιρεία, όπως κατά την πραγματοποίηση κράτησης μεμας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα των δωματίων/διαμερισμάτων που επιθυμείτε να κρατήσετε, για την ενημέρωσή σας σχετικά με αιτήματα και ερωτήματα προς εμάς, για να σας ενημερώσουμε για αλλαγές στους όρους χρήσης μας ή στη Δήλωση Απορρήτου και τις λοιπές πολιτικές που τυχόν υιοθετεί η Εταιρεία.
  • Για την παροχή εξυπηρέτησης πελατών.
  • Για να συμμετέχετε σε κάποιο διαγωνισμό ή κλήρωση στο πλαίσιο προωθητικών μας ενεργειών εφόσον αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.
  • Για την εν γένει εξυπηρέτηση, διαχείριση, παρακολούθηση, διεκπεραίωση των συναλλαγών σας με εμάς,
  • Για την εξυπηρέτηση όλων των μορφών συναλλαγών μέσω των ηλεκτρονικών μας υπηρεσιών. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όπως αναφέρονται στην παρούσα Δήλωση, είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει η Εταιρεία, εφόσον δεν υπερτερούν των δικών σας συμφερόντων, προκειμένου:

  • Να διευθύνουμε και να προστατέψουμε την επιχείρηση και τον ιστότοπό μας (συμπεριλαμβανομένων της αντιμετώπισης προβλημάτων, της ανάλυσης δεδομένων, των δοκιμών, της συντήρησης του συστήματος, της υποστήριξης, της σύνταξης αναφορών και της τήρησης δεδομένων)
  • Για την πρόληψη και αντιμετώπιση περιπτώσεων εξαπάτησης και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων με σκοπό την προστασία του κοινού και την ασφάλεια του προσωπικού, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος βιντεοεπιτήρησης.
  • Να σας προσφέρουμε υπηρεσίες που είναι χρήσιμες, εύχρηστες και ευχάριστες, περιλαμβανομένης της προσωποποιημένης επικοινωνίας μαζί σας κατά τον τρόπο που επιθυμείτε και έχετε δηλώσει, και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και είναι προς όφελός σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
  • Να κατανοήσουμε καλύτερα τη βάση πελατών μας για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις προωθητικές μας ενέργειες και για να διαχειριζόμαστε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που αφορούν τους εγγεγραμμένους χρήστες
  • Για να κατανοήσουμε καλύτερα τις συνήθειες και τις προτιμήσεις σας έτσι ώστε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο του ιστότοπου στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.
  • Για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της παρουσίασης και προβολής της Εταιρείας σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων.
  • Για να αναλύσουμε την αποτελεσματικότητα της προώθησης πωλήσεων μας και να συνδράμουμε στην προώθηση καταλληλότερων μηνυμάτων, πληροφοριών και προσφορών σε εσάς και άλλους πελάτες
  • Για τη συλλογή και ανάκτηση χρηματικών οφειλών προς εμάς.
  • Για να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία ανάλυσης δεδομένων προκειμένου να βελτιώσουμε τον ιστότοπο, τα προϊόντα/υπηρεσίες, τις σχέσεις μας με τους πελάτες.
  • Σε ορισμένες περιπτώσεις επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα αφού έχουμε λάβει τη σχετική σας συναίνεση, όπως για τους σκοπούς:
  • Για να σας ενημερώσουμε για εκδηλώσεις, ειδικές προσφορές, προωθητικές ενέργειες και άλλα σχετικά ζητήματα που αφορούν την Εταιρεία και τις υπηρεσίες μας, σύμφωνα με το μέσο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει
  • Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με προσφορές ή προωθητικές ενέργειες τρίτων συνεργαζόμενων με εμάς, εφόσον μας έχετε δώσει σχετική συναίνεση, σύμφωνα με το μέσο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει
  • Για να διαφημίσουμε την εταιρεία και τα προϊόντα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε εσάς και σε άλλα άτομα που μπορεί επίσης να ενδιαφέρονται για αυτά που προσφέρουμε.  

Ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας στο πλαίσιο συμμόρφωσης της Εταιρείας με τις υποχρεώσεις που θεσπίζονται από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο. 

Αν χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένα μέσα επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, τα οποία έχουν έννομα αποτελέσματα ή τα οποία σας επηρεάζουν σημαντικά, θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας, περιλαμβανομένου του δικαιώματος ανθρώπινης παρέμβασης. 

Κοινοποίηση δεδομένων 

Συνεργαζόμαστε με την BookRes στο πλαίσιο παροχής της υπηρεσίας online κρατήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την BookRes παρακαλώ ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της. 

Booking.com: συνεργαζόμαστε με την Booking.com B.V., η οποία εδρεύει στην οδό Herengracht 597, 1017 CE Άμστερνταμ, Κάτω Χώρες (www.booking.com) (στο εξής Booking.com) για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών κρατήσεων. Παρόλο που εμείς παρέχουμε το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστοχώρο και κάνετε κράτηση απευθείας σε εμάς, η επεξεργασία των κρατήσεων γίνεται από την Booking.com. Συνεπώς, τα στοιχεία που δίνετε σε αυτόν τον ιστοχώρο κοινοποιούνται και στην Booking.com και στους affiliate συνεργάτες της. Τα στοιχεία μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες όπως το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τα στοιχεία πληρωμής, τα ονόματα των συνταξιδιωτών σας και τυχόν προτιμήσεις τις οποίες δηλώσατε κατά την πραγματοποίηση της κράτησης. 

Για να μάθετε περισσότερα για την οικογένεια εταιρειών της Booking.com επισκεφτείτε το Σχετικά με την Booking.com. 

Η Booking.com θα σας στείλει επιβεβαίωση μέσω email, ένα email πριν την άφιξή σας και θα σας δώσει πληροφορίες για την περιοχή και το κατάλυμά μας. Επιπλέον, η Booking.com θα σας δώσει τα στοιχεία επικοινωνίας της διεθνούς εξυπηρέτησης πελατών, η οποία λειτουργεί καθημερινά, όλο το 24ωρο, από τα τοπικά της γραφεία, σε πάνω από 20 γλώσσες. Η κοινοποίηση των στοιχείων σας στο προσωπικό της διεθνούς εξυπηρέτησης πελατών της Booking.com τους επιτρέπει να σας εξυπηρετούν όποτε χρειάζεστε βοήθεια. Η Booking.com μπορεί να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για τεχνικούς, αναλυτικούς και διαφημιστικούς σκοπούς, όπως περιγράφεται παρακάτω στην Πολιτική Απορρήτου της Booking.com. Αυτό μπορεί να σημαίνει και ότι τα στοιχεία σας θα κοινοποιηθούν σε άλλα μέλη του ομίλου εταιρειών Booking Holdings Inc. για αναλυτικούς σκοπούς για να σας κάνουν προσφορές σχετικές με ταξίδια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν αλλά και για να σας προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες. Αν απαιτείται από το εφαρμοστέο δίκαιο, η Booking.com θα ζητήσει πρώτα τη συναίνεσή σας. Αν τα τα δεδομένα σας μεταβιβαστούν σε χώρα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, η Booking.com θα προβεί σε συμβατικές ρυθμίσεις για να διασφαλίσει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα εξακολουθούν να προστατεύονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων από την Booking.com, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το dataprotectionoffice@booking.com. 

BookingSuite: Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να κοινοποιηθούν στην BookingSuite B.V., η οποία εδρεύει στην οδό Herengracht 597, 1017 CE Άμστερνταμ, Κάτω Χώρες, την εταιρεία η οποία διαχειρίζεται τον ιστοχώρο suite.booking.com. Η BookingSuite θα παράσχει τις πληροφορίες σας, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα, στην Booking.com για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω. 

Πάροχοι Υπηρεσιών Τρίτα Μέρη: 

Χρησιμοποιούμε παρόχους υπηρεσιών για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων αυστηρά για λογαριασμό μας. Η επεξεργασία αυτή γίνεται για τους σκοπούς που περιλαμβάνονται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, όπως για τη διευκόλυνση των πληρωμών κρατήσεων, την αποστολή υλικού μάρκετινγκ ή για υποστηρικτικές υπηρεσίες ανάλυσης. Οι εν λόγω πάροχοι υπηρεσιών δεσμεύονται από όρους εμπιστευτικότητας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για δικούς τους σκοπούς ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό. 

Αρμόδιες αρχές: 

Αποκαλύπτουμε προσωπικά δεδομένα στις αρχές εφαρμογής του νόμου και σε άλλες κυβερνητικές αρχές στον βαθμό που απαιτείται από τον νόμο ή είναι απολύτως απαραίτητο για την πρόληψη, τον εντοπισμό ή τη δίωξη ποινικών αδικημάτων και απάτης. 

Μεταβίβαση Δεδομένων Διεθνώς

Η μεταβίβαση προσωπικών δεδομένων, όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μπορεί να περιλαμβάνει τη μεταβίβαση προσωπικών δεδομένων στο εξωτερικό, σε χώρες των οποίων η νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν είναι τόσο πλήρης όσο αυτή των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπου απαιτείται από το ευρωπαϊκό δίκαιο, θα μεταβιβάζουμε προσωπικά δεδομένα μόνο σε παραλήπτες που προσφέρουν επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων. Στις περιπτώσεις αυτές θα προβούμε στις απαραίτητες συμβατικές ρυθμίσεις για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα εξακολουθούν να προστατεύονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Μπορείτε να ζητήσετε να δείτε αντίγραφο των όρων αυτών, χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

 Διατήρηση δεδομένων 

Διατηρούμε τις πληροφορίες σας, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα, για όσο διάστημα κρίνουμε απαραίτητο, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία, να λύνουμε διαφορές με διάφορα μέρη και για ό,τι άλλο χρειαστεί για τους σκοπούς της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, περιλαμβανομένων του εντοπισμού και της πρόληψης απάτης ή άλλων παράνομων δραστηριοτήτων. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε υπόκεινται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με κάποια συγκεκριμένη περίοδο διατήρησης για ορισμένους τύπους προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε παρακάτω. 

Τα δικαιώματά σας 

Σας ενημερώνουμε αναλυτικά σχετικά με τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς. Συγκεκριμένα κατόπιν σχετικού σας αιτήματος και υπό τις προϋποθέσεις της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας: 

  • Δικαίωμα ενημέρωσης: Η Εταιρεία οφείλει να σας ενημερώνει για την επεξεργασία στην οποία υποβάλλει τα δεδομένα σας, όπως ενδεικτικά για το τί δεδομένα επεξεργάζεται, για ποιο σκοπό, για τί χρονικό διάστημα τα κρατάει σε συνοπτική, διαφανή, κατανοητή και εύκολα προσβάσιμη μορφή, χρησιμοποιώντας σαφή και απλή διατύπωση.
  • Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα να λάβετε από την Εταιρεία επιβεβαίωση για το κατά πόσον ή όχι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία και, εάν συμβαίνει αυτό, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα αυτά.
  • Δικαίωμα διόρθωσης:          Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε από την Εταιρεία τη διόρθωση ανακριβών προσωπικών σας δεδομένων και τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων σας.
  • Δικαίωμα διαγραφής: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την Εταιρεία τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων.
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να εξασφαλίσετε από την Εταιρεία τον περιορισμό της επεξεργασίας, υπό προϋποθέσεις.
  • Δικαίωμα εναντίωσης: Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε, ανά πάσα στιγμή, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Η Εταιρεία στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να σταματήσει την επεξεργασία, εκτός και αν καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ως υποκειμένου των δεδομένων ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
  • Δικαίωμα σε ανθρώπινη παρέμβαση στα πλαίσια απόφασης μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας            Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την Εταιρεία να μην υποβάλλεστε, εφόσον συντρέχει περίπτωση, σε διαδικασία λήψης απόφασης αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα που σας αφορούν ή σας επηρεάζει σημαντικά με παρόμοιο τρόπο.
  • Δικαίωμα φορητότητας: Έχετε το δικαίωμα ζητήσετε από την Εταιρεία να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, ή να τα διαβιβαστούν σε άλλο πάροχο χωρίς αντίρρηση. 

Περαιτέρω για τη διευκόλυνσή σας για την άσκηση των σχετικών δικαιωμάτων σας η Εταιρεία μεριμνά για την ανάπτυξη εσωτερικών διαδικασιών ώστε να ανταποκρίνεται έγκαιρα και αποτελεσματικά στα σχετικά αιτήματά σας. 

Ειδικότερα, όπως λεπτομερέστερα αναφέρεται ανωτέρω, μετά από εξακρίβωση της ταυτότητάς σας, ως υποκείμενα των δεδομένων έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, το δικαίωμα δηλαδή να ενημερωθείτε, κατόπιν αιτήματός σας, αφενός για το κατά πόσον ή όχι τα προσωπικά σας δεδομένα υφίστανται επεξεργασία και αφετέρου να λάβετε αντίγραφο και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την πραγματοποιούμενη επεξεργασία. 

Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των ανακριβών προσωπικών σας δεδομένων ή τη συμπλήρωση αυτών, καθώς, και εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του Νόμου, να ασκήσετε το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σας, το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία αυτών, καθώς και το δικαίωμα εξασφάλισης ανθρώπινης παρέμβασης σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες. 

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να προσφύγετε, εφόσον επιθυμείτε, και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: 

Ιστοσελίδα: www.dpa.gr / 

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα 

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600 

Fax: +30 210 6475628 

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr 

Θα εκτιμούσαμε ωστόσο αν μας δινόταν η ευκαιρία να διαχειριστούμε τους προβληματισμούς σας πριν προσεγγίσετε την αρχή προστασίας δεδομένων και γι’ αυτό παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με μας αρχικά, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επαφής που αναφέρονται στην παρούσα Δήλωση. 

Αιτήματα σε εμάς 

Είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να απαντάμε σε αιτήματά σας και να παρέχουμε πληροφορίες χωρίς χρέωση, εκτός των περιπτώσεων που τα αιτήματα του υποκειμένου των δεδομένων είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, περίπτωση κατά την οποία δικαιούμαστε να επιβάλουμε ένα μικρό τέλος για την παροχή των πληροφοριών ή να σας αρνηθούμε το αίτημα. 

Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε όπως υποβάλλετε το αίτημα σας: 

στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 

Μέσω τηλεφώνου: 

Απευθείας στο ξενοδοχείο μας. 

Παρακαλούμε, κρίνετε υπεύθυνα το αίτημα σας προτού το υποβάλετε. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Γενικά απάντηση στα αιτήματά σας δίδεται εντός μηνός από όταν λάβαμε το αίτημά σας, αλλά εάν το αίτημα απαιτεί περισσότερο χρόνο θα σας ενημερώσουμε σχετικά (εντός ενός μηνός). 

Αλλαγές στην Πολιτική 

Καθώς η επιχείρησή μας αλλάζει διαρκώς, έτσι μπορεί να αλλάξει και η παρούσα Δήλωση Απορρήτου. Αν θέλετε να βλέπετε τις αλλαγές που γίνονται κατά καιρούς σε αυτήν την Δήλωση Απορρήτου και τυχόν άλλες πολιτικές που υιοθετεί η Εταιρεία μας παρακαλούμε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που κάνουμε ουσιώδεις αλλαγές ή αλλαγές που σας επηρεάζουν (π.χ. αν αρχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άλλους από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προτού ξεκινήσουμε την επεξεργασία.

All rights reserved www.chromavillas.gr 2016 | Created by BOOKRES